Claxi — Co-financed Grants for Commercialization of Innovations by the Fund for Innovations and Technology Development

Posted Posted in Technology

Claxi was selected with the project for ride sharing model for Co-financed Grants for Commercialization of Innovations by the Fund for Innovations and Technology Development, North Macedonia. This project now includes a ride sharing module on the application for the taxi industry. The unique bidding concept on the Claxi app, now will be upgraded to level 2, […]

15 компании добитници на средства на Четвртиот јавен повик на ФИТР

Posted Leave a commentPosted in Technology

Избрани се 15-те компании кои ќе добијат средства за финансирање на своите иновативни проекти со кои аплицираа на Четвртиот јавен повик на Фондот за иновации и технолошки развој. Добитници на средства преку инструментот Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва „старт-ап“ и „спин-оф“: Ангор АГ од Струга за изработување на HEALTH eGuard e Интегриран систем за превентивно здравствено следење и […]