logo

Claxi

единствената такси апликација која ви е потребна

Зошто Клакси?

Клакси не е само модерен начин на повикување такси. Клакси ви овозможува...

Едноставно за користење

Најави се веднаш со твојот ФБ профил, или со емаил. Ние ќе те лоцираме веднаш, или пак ќе ни кажеш каде сакаш твоето такси да те чека.

Сигурност на прво место

Клакси регрутира само лиценцирани такси возачи. Тие се професионалци кои се грижат за своите патници. Но Клакси ви овозможува дополнително да го видите оценките на возачите од предходните патници пред да го изберете возачот.

Ефикасно

Дојдете до такси со само неколку кликови, воедно следете го вашето такси во реално време додека го чекате. Со Клакси нема да се прашувате повеќе до каде ви е таксито. Клакси се грижи за вашето време.

Контрола во вашите раце

Со Клакси секогаш вие го имате последниот збор Со кој возач и по која цена ќе се возите. Клакси ти овозможува да си избереш тоа што ти одговара на твоите потреби.

Можности

Твоето барање за такси, Клакси ќе го испрати до сите слободни такси возила во регионот. И тоа ќе резултира со повеќе понуди од различни возачи од кои вие ќе може да изберете. Клакси може да би ги подреди понудите по цена, време на пристигнување или пак оценка на возач.

Едноставна Комуникација

Клакси ти овозможува да имаш слобода во изборот на такси превозот. Клакси ја поставува комуникацијата на персонално ниво, и ти можеш директно да разговараш со твојот возач бесплатно.

Claxi екрани

Нашите дизајнери се погрижија за твоето искуство со Клакси да биде совршено.

Медиа

Погледни кој се го споменува Клакси

1.0.1

ДЕКЕМВРИ 11, 2015

 • Шест startup лекции од Claxi на Startup Grind Скопје

1.0.2

НОЕМВРИ 20, 2015

 • Обратна аукција во секојдневниот живот

1.0.3

ОКТОМВРИ 14, 2015

 • Claxi, првата македонска апликација за повикување такси, ве води на Web Summit 2015

×

ДЕКЕМВРИ 11, 2015

 • - Шест startup лекции од Claxi на Startup Grind Скопје
  Повеќе

НОЕМВРИ 20, 2015

 • -Обратна аукција во секојдневниот живот
  Повеќе

ОКТОМВРИ 14, 2015

 • -Claxi, првата македонска апликација за повикување такси, ве води на Web Summit 2015
  Повеќе

СЕПТЕМВРИ 24, 2015

 • -Амбициозниот македонски стартап Claxi се бореше на SeedStars World 2015 во Белград
  Повеќе

ЈУНИ 4, 2015

 • -Патниците добиваат, а таксистите уште повеќе
  Повеќе

МАЈ 07, 2015

 • -Claxi се шири низ повеќе градови во Македонија
  Повеќе

МАРТ 20, 2015

 • -Claxi, првата македонска апликација за повикување такси, ве води на CeBIT 2015
  Повеќе

ФЕВРУАРИ 20, 2015

 • -Пристигна Официјалната верзија на Клакси
  Повеќе

ДЕКЕМВРИ 12,2014

 • -Бета верзијата на Клакси
  Повеќе

Патници & Возачи

Пронајди ги оппциите кои тебе ти се најважни.

Патници

Апликација


 • Лоцирај се веднаш

 • Избери од повеќе понуди

 • Спореди понуди по цена, оцена, време на пристигнување

 • Следи го возачот

 • Контактирај го возачот директно

Возачи

Апликација


 • Едноставно повеќе возења

 • Намалување на празни километри

 • Лоцирај го патникот полесно преку мапа

 • Комуницирај директно со патникот

 • Направи си посебна понуда

Биди Возач

+

Број на превземања

+

5 Ѕвезди

+

Споделувања

Коментари од патници

Коментари од патници

Закон!

Апликацијава е топ, браво!

Мартин Димчевски , 23/04/2015 13:12

Функционира одлично!

Покажува точно каде е возилото кога ќе се повика, информации за возачот и возилото. Би било супер повеќе компании да го користат.

Благој Атанасовски, 08/03/2015, 02:16

Одлична апликација!

Секогаш можам да најдам слободно такси возило! Ја обожавам!

Ивана Сарандевска, 6/2/2015 22:03

Супер функционира!

Функционира во пракса, особено делот што стига нотификација кога е стигнато таксито за да не мора никој да чека. Да се продолжи на отстранување на баговите и да се унапредува.

Филип Тумановски, 05/03/2015, 20:21

Предобра апликација

Фала Богу не мора да чекам по 5 минути на телефон додека да ми кажат дека нема кола што може да дојде. Конечно знам кога точно таксито е на дестинацијата кај што сум јас. Беше редно време нешто вакво да излезе. Браво дечки, само напред.

Илија Лазаров, 01/03/2015 12:49

Just a click...

Одлично!

Игор Насковски, 06/03/2015, 12:09

Превземи

Одбери платформа

Subscribe to our Newsletter

We promise, we won't send you any spam.

Следете нé